Sökområde Eslöv Skåne Sverige

Medial vägledning Eslöv

Medial vägledning i Eslöv - Anna DITT Medium i Skåne! Söker du medial vägledning? Jag är ett medium i Skåne som vägleder inom det mediala. Jag erbjuder husrensning, seanser, djurkommunikation, vägledning, healing, tarotläggning m.m. Mina arbetsområden är Eslöv, Höör, Landskrona & Lund med omnejder.

Medial vägledning Eslöv | Anna - Medium i Skåne

Välkomna till Anna – Medium i Skåne

Jag heter Anna och jag arbetar med medial vägledning och är ett medium i Skåne. 

Orter jag jobbar på... 
Eslöv, Höör, Landskrona och Lund med omnejder.

Som medium kan jag hjälpa dig med en rad olika saker. Är du nyfiken på de tjänster som jag erbjuder? I så fall är det bara att fortsätta läsa.

• Husrensning

• Seanser

• Djurkommunikation

• Vägledning

är bland annat sådant som jag jobbar med och kan hjälpa dig med, men jag kan också finnas till för dig som är intresserad av readings, kanalisering, psykometri, tarotläggning, änglabudskap och healing. Om du som finns i bland annat Eslöv, Höör, Landskrona eller Lund med omnejder känner dig intresserad av någonting av det som jag erbjuder är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Jag tycker att det är viktigt att alla som vänder sig till mig för att få hjälp inom exempelvis healing eller vägledning ska känna att de får just den hjälp som de är i behov av att få. Därför lyssnar jag mycket till kunden i fråga för att se om den hjälpen de fått är tillräcklig för deras behov, annars fortsätter jag och hjälpa till tills behovet är uppfyllt.

Kontakta mig gärna för mer information eller om du undrar över något som har med mig, mitt företag eller de tjänster inom bland annat vägledning och healing som jag erbjuder. Jag hoppas att du i bland annat Eslöv, Höör, Landskrona, Lund eller övriga Skåne ska känna att jag är det medium som du vill besöka i första hand.

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information